Met drie vakantieparken op de Veluwe, vindt u bij ons altijd de vakantie die precies bij u past!
Home
Luxe camping voor elke type vakantie! Geniet van rust, ruimte en comfort...
Lees verder > Zoek & Boek
Op een unieke locatie is dit gezellige Kinderkoninkrijk, buiten de schoolvakanties, een paradijs voor rustzoekers.
Lees verder > Zoek & Boek
Uw eigen plekje en tweede thuis op de Veluwe.
Lees verder >
[sluit]
Tel. 055 - 378 19 92

Vakantiehuis Veluwe

Welk jaargetijde u ook kiest, de Veluwe is in elk seizoen even mooi. Van de ontluikende bomen en planten in de lente tot de vallende bladeren in de herfst, elk seizoen heeft weer zijn geheel eigen charme. Recreatie op de Veluwe is natuurlijk ook in elk seizoen mogelijk. Van een koude wandeling in de winter met dikke winterjassen en mutsen op tot een eerste fietstocht zonder jas in de lente, elke keer zult u weer verwonderd zijn over de schoonheid die de Veluwe biedt.

Wilt u optimaal genieten en het hele jaar door, wanneer u maar wilt, naar de Veluwe komen? Overweeg dan eens een eigen vakantiehuis op de Veluwe. Ons Park Heideheuvel biedt deze mogelijkheid met prachtige luxe chalets. Een tweede huis op de Veluwe is op Park Heideheuvel voor iedereen mogelijk en misschien wel meer betaalbaar dan u had gedacht.

In het aanbod vakantiehuizen vindt u zowel nieuwe chalets als gebruikte chalets en u kunt altijd even contact met ons opnemen om te kijken welke mogelijkheden wij u kunnen bieden.

Zoekt u een vakantiehuis op de Veluwe, dan vindt u op Park Heideheuvel vast en zeker wat u zoekt!

Vakantiehuis Veluwe

Wilt u het actuele aanbod vakantiehuizen op Park Heideheuvel bekijken? Via onderstaande link gaat u direct naar het aanbod.

Vakantiepark Veluwecamping Heideheuvel

Over Park Heideheuvel

Uw vakantiewoning bevindt zich op Park Heideheuvel, een oase van rust en ruimte waar u volop de gelegenheid heeft te genieten van de natuur. Sommige chalets hebben een schitterend uitzicht over de weilanden en u bent hier altijd in de gelegenheid te ontkomen van de hectiek en drukte van alle dag. Onze nabijgelegen camping 't Schinkel vult dit aan met een zwembad en horeca waar u ook altijd gebruik van kunt maken.

Ook in de omgeving is van alles te doen, van dagje winkelen tot culturele uitjes, op de Veluwe is het allemaal mogelijk.

Camperen op de Veluwe

Wilt u graag camperen op de Veluwe? Op onze Veluwecampings kunt u terecht bij Veluwecamping 't Schinkel en Veluwecamping De Pampel. De campings zijn allebei gelegen in Hoenderloo in Gelderland. Omgeven door de prachtige natuur en dichtbij vele leuke activiteiten. Veluwecamping 't Schinkel staat bekend om de koninklijke stijl die leuk is voor jong en oud. Veluwecamping De Pampel staat vooral bekend om de gezelligheid en het overdekte zwembad. Beide Veluwecampings bieden bijzondere slaapplaatsen aan, slapen in een Drakenei op 't Schinkel en in een boomstam op De Pampel.

Vakantiehuis Veluwe
Vakantiehuis Gelderland

Volg ons
Volg ons ook via Facebook, Twitter en Google+.
Download onze apps!
Alle informatie over ons parken direct bij de hand.
Nieuwsbrief
Ontvang maandelijks ons nieuws en aanbiedingen.
Evenementen
Bekijk ook alle leuke evenementen op de Veluwe
Ons team | Contact
Wij stellen ons graag aan u voor!

Veluwe Vakantieparken - Hoenderloo

Veluwecamping De Pampel

Woeste Hoefweg 35
7351 TN Hoenderloo
T 055 - 378 17 60
info@pampel.nl

Veluwecamping 't Schinkel

Miggelenbergweg 60
7351 BP Hoenderloo
T 055 - 378 13 67
info@hetschinkel.nl

Veluwepark Heideheuvel

Miggelenbergweg 50
7351 BN Hoenderloo
T 055 - 378 13 25
info@parkheideheuvel.nl