Met drie vakantieparken op de Veluwe, vindt u bij ons altijd de vakantie die precies bij u past!
Home
Luxe camping voor elke type vakantie! Geniet van rust, ruimte en comfort...
Lees verder > Zoek & Boek
Op een unieke locatie is dit gezellige Kinderkoninkrijk, buiten de schoolvakanties, een paradijs voor rustzoekers.
Lees verder > Zoek & Boek
Uw eigen plekje en tweede thuis op de Veluwe.
Lees verder >
[sluit]
Tel. 055 - 378 19 92
Veluwecamping De Pampel

Kamperen Veluwe

Een rustige omgeving waar u helemaal kunt ontspannen en kunt genieten van de natuur? Dat vindt u op de Veluwe in Hoenderloo. De Veluwe staat niet voor niets bekend om de prachtige natuur en wilde beesten. U kunt hier niet alleen heerlijk wandelen, maar ook kamperen!

De Hoge Veluwe

De Hoge Veluwe bestaat uit een mooie heide die gevuld is met bloemen, stuifzandvlaktes, rijke bossen en mooie uitgestrekte weilanden. Tussen deze verschillende landschappen kunt u prachtige wandelingen en lange fietstochten maken. Hier vindt u ook bijzondere planten, bomen en mossen. Zo kunt u zelf de Veluwe ontdekken. Wellicht komt u een wild zwijn of een hert tegen. Er zijn niet alleen mooie zoogdieren te zien, maar ook vele reptielen en vogels. U komt hier heel dicht bij de natuur te staan.

Geschiedenis van de Veluwe

Wist u dat de Veluwe is opgericht door Anton Kröller en Helene Müller? Vandaar ook het Kröller-Müller museum op de Veluwe. Anton Kröller was een zeer goede zakenman die woonde in de buurt van de Veluwe. Hij heeft het bedrijf van zijn schoonvader tot één van de eerste multinationals gemaakt. Naast zijn drukke zakenleven kwam hij graag voor ontspanning op de Veluwe. Hier genoot hij van de natuur en de wilde beesten. Samen met zijn vrouw heeft hij dieren uitgezet op de Veluwe en voor de natuur gezorgd. Wanneer u de Veluwe bezoekt, snapt u ook waarom zij veel geld en energie hebben gestoken in het prachtige landschap. U zult er net als zij volledig voor vallen. Wilt u kamperen Veluwe?

Heeft u al nagedacht voor uw vakantie Veluwe 2019?

kamperen veluwe

Kamperen Veluwe

Wanneer u wilt kamperen op de Veluwe, kunt u terecht bij Veluwe Vakantieparken. Wij bieden twee verschillende campings aan in Hoenderloo; 't Schinkel en De Pampel. Beide camping Veluwe hebben veel te bieden en zijn dan ook erg geliefd onder onze gasten. Beide campings zijn echte familiecampings.

Kamperen op 't Schinkel

t' Schinkel is een gezellige camping met een heerlijk verwarmd buitenzwembad. Deze camping heeft een koninklijk thema, welke u door het hele park voelt. Voor de kinderen zijn er veel activiteiten en is er een buiten- en binnenspeeltuin. De kampeerplaatsen zijn erg ruim en u kunt terecht op mooie velden. Op 't Schinkel kunt u slapen in een bijzonder Drakenei.

Naast de bijzondere slaapmogelijkheden op Veluwecamping 'T Schinkel, heeft de camping ook veel leuke faciliteiten en activiteiten te bieden. Zo kun je er heerlijk zwemmen, spelen in een van de speeltuinen of lekker eten in het restaurant. Je hoort het al: een vakantie op Veluwecamping 'T Schinkel voldoet aan alle wensen!

Kamperen op De Pampel

Camping De Pampel staat bekend als één van de leukste campings van Nederland. Elk jaar zijn er veel verschillende activiteiten. Kinderen kunnen zwemmen in het buitenbad met glijbaan. Daarnaast kunnen zij zich vermaken in de speeltuin. U kunt ondertussen ontspannen in het gezellige restaurant. Op De Pampel kunt u slapen in een boomstam!

Maar ook De Pampel is een camping boordevol leuke activiteiten en faciliteiten. Je kan er heerlijk zwemmen, lekker spelen in de speelburcht, heerlijk eten in het restaurant of jezelf onderdompelen in de natuur in het hertenbos. Er is voor elk wat wils.

Volg ons
Volg ons ook via Facebook, Twitter en Google+.
Download onze apps!
Alle informatie over ons parken direct bij de hand.
Nieuwsbrief
Ontvang maandelijks ons nieuws en aanbiedingen.
Evenementen
Bekijk ook alle leuke evenementen op de Veluwe
Ons team | Contact
Wij stellen ons graag aan u voor!

Veluwe Vakantieparken - Hoenderloo

Veluwecamping De Pampel

Woeste Hoefweg 35
7351 TN Hoenderloo
T 055 - 378 17 60
info@pampel.nl

Veluwecamping 't Schinkel

Miggelenbergweg 60
7351 BP Hoenderloo
T 055 - 378 13 67
info@hetschinkel.nl

Veluwepark Heideheuvel

Miggelenbergweg 50
7351 BN Hoenderloo
T 055 - 378 13 25
info@parkheideheuvel.nl