Met drie vakantieparken op de Veluwe, vindt u bij ons altijd de vakantie die precies bij u past!
Home
Luxe camping voor elke type vakantie! Geniet van rust, ruimte en comfort...
Lees verder > Zoek & Boek
Op een unieke locatie is dit gezellige Kinderkoninkrijk, buiten de schoolvakanties, een paradijs voor rustzoekers.
Lees verder > Zoek & Boek
Uw eigen plekje en tweede thuis op de Veluwe.
Lees verder >
[sluit]
Tel. 055 - 378 19 92
Veluwepark Heideheuvel

Camping Veluwe

Even helemaal ontspannen, maar wel volop de mogelijkheid om activiteiten te ondernemen? Dan is een vakantie op de Veluwe wellicht iets voor u! Hier kunt u heerlijk ontspannen in de natuur, maar hoeft u zich door alle mogelijke activiteiten nooit te vervelen. Wanneer u op zoek bent naar een aangename camping Veluwe, dan kunt u op één van onze Veluwecampings terecht.

Vakantie op de Veluwe

Voor veel mensen is de Veluwe de ideale vakantiebestemming. De Veluwe biedt dan ook voor iedere vakantieliefhebber iets. Zo kan de sportieveling hier verschillende sporten beoefenen als paardrijden, wandelen, tennissen, watersporten of klimmen in het Klimbos Veluwe. De cultuursnuiver gaat liever naar Paleis ’t Loo, de bierbrouwerij of de zandsculpturen. Wanneer u even helemaal wilt ontspannen kunt u op de Hoge Veluwe heerlijk wandelen en fietsen, hier hoeft u helemaal niets te doen.

De Hoge Veluwe ontdekken

Op onze camping Veluwe wordt u wakker middenin de natuur. Om u heen vindt u heide, bossen of een groene weide. U geniet direct van de prachtige natuur van de Hoge Veluwe. In deze prachtige omgeving van de Veluwe komt u direct tot rust. De bosrijke omgeving is prachtig voor een goede wandeling of lange fietstocht. U heeft zelfs de kans om wilde dieren tegen te komen, maar kunt ieder seizoen ook gewoon genieten van de adembenemende natuur.

Kamperen op de Veluwe

Wilt u graag kamperen op de Veluwe op een gezellige camping Veluwe? Beleef de ideale vakantie op Camping De Pampel of Camping ’t Schinkel! Beide campings bieden ruime kampeerplekken aan voor uw eigen tent of caravan. Daarnaast kunt u hier ook slapen in bijzondere accommodaties als een Drakenei of een Stamboom.

Gezinsvakantie

Gaan de kinderen mee op vakantie naar één van onze campings op de Veluwe. Op onze kindvriendelijke campings is altijd genoeg te doen voor jong en oud. Kinderen vermaken zich op het vakantiepark zelf, maar ook in de omgeving is genoeg te doen! Tijdens uw gezinsvakantie kunt u genieten van culturele uitjes, de prachtige natuur of leuke uitstapjes in de omgeving. Ga bijvoorbeeld naar Paleis ’t Loo of ontdek de Veluwse stoomtrein. Erg leuk om de kinderen mee naar toe te nemen. Ook kunt u met de kinderen naar Wildpark het Aardhuis, Schaapskudde Loenen of naar De Hoge Veluwe. Met de kinderen kunt u ook aapjes kijken in de Apenheul, dolfijnen aanschouwen in het Dolfinarium of de geschiedenis ontdekken in het Openluchtmuseum.

Camping Veluwe

Camping Veluwe

Veluwe Vakantieparken biedt drie vakantieparken aan op de Veluwe. U vind altijd een camping Veluwe of Veluwepark die bij u past.

Veluwecamping De Pampel

De Pampel is een 5-sterren Topcamping door de verschillende luxe en aangename faciliteiten van de camping. Op deze camping beleeft u volop waterpret in het binnen- en buitenzwembad met 15-meter lange glijbaan. Daarnaast kunnen de kinderen tijdens de schoolvakanties van alles beleven samen met het enthousiaste animatieteam. Voor jong en oud is dit de ideale camping. De prachtige ligging midden op de Veluwe zorgt ieder jaar weer voor veel terugkomende vakantiegangers.

Zoek & Boek

Veluwecamping ’t Schinkel

Camping ’t Schinkel is een heerlijke kindercamping op de Veluwe. De camping bevindt zich in Hoenderloo en is het paradijs voor kinderen. Op deze camping Veluwe vindt u een verwarmd buitenzwembad met glijbaan. Daarnaast zijn er grote kampeerplaatsen en mooie ruime velden te vinden op deze camping, maar ook unieke en comfortabele verhuuraccommodaties. Tijdens de schoolvakanties worden de kinderen vermaakt door een gezellig animatieteam.

Zoek & Boek

Vakantiepark Heideheuvel

Wilt u liever niet kamperen, maar liever verblijven in een luxe chalet? Dan is Chaletpark Heideheuvel iets voor u! Dit Veluwpark ligt tussen de bossen en glooiende heuvels van de Veluwe. Het is dan ook een zeer geliefd park bij de natuurliefhebbers en de rustzoekers. U kunt u heerlijk ontspannen in uw eigen chalet en genieten van de rust van de Veluwe.

Lees verder >

Volg ons
Volg ons ook via Facebook, Twitter en Google+.
Download onze apps!
Alle informatie over ons parken direct bij de hand.
Nieuwsbrief
Ontvang maandelijks ons nieuws en aanbiedingen.
Evenementen
Bekijk ook alle leuke evenementen op de Veluwe
Ons team | Contact
Wij stellen ons graag aan u voor!

Veluwe Vakantieparken - Hoenderloo

Veluwecamping De Pampel

Woeste Hoefweg 35
7351 TN Hoenderloo
T 055 - 378 17 60
info@pampel.nl

Veluwecamping 't Schinkel

Miggelenbergweg 60
7351 BP Hoenderloo
T 055 - 378 13 67
info@hetschinkel.nl

Veluwepark Heideheuvel

Miggelenbergweg 50
7351 BN Hoenderloo
T 055 - 378 13 25
info@parkheideheuvel.nl