Met drie vakantieparken op de Veluwe, vindt u bij ons altijd de vakantie die precies bij u past!
Home
Luxe camping voor elke type vakantie! Geniet van rust, ruimte en comfort...
Lees verder > Zoek & Boek
Op een unieke locatie is dit gezellige Kinderkoninkrijk, buiten de schoolvakanties, een paradijs voor rustzoekers.
Lees verder > Zoek & Boek
Uw eigen plekje en tweede thuis op de Veluwe.
Lees verder >
[sluit]
Tel. 055 - 378 19 92
Veluwepark Heideheuvel

Vakantie Hemelvaart 2018

Genieten tijdens Hemelvaart doet u bij Veluwe vakantieparken

Nog geen plannen met Hemelvaart, kies dan voor een van de drie luxe vakantieparken van Veluwe vakantieparken. Ontspan, relax en komt tot rust met uw familie en of vrienden.

De Veluwe

Boek uw vakantie tijdens Hemelvaart bij Veluwe vakantieparken

Genieten van de prachtige natuur tijdens Hemelvaart bestaande uit bossen, uitgestrekte heidevelden, schaapkuddes en natuurlijk de heldere stromende beekjes uw kunt heerlijk ontspannen van een vakantie op de Veluwe. Of u nou opzoek bent naar een rustige, actieve of avontuurlijke vakantie de Veluwe heeft voor iedereen genoeg opties. Zo kunt u bijvoorbeeld heerlijk fietsen op de Veluwe. Genieten van de enorme diversiteit fietsend door de bossen, langs de heidevelden en genieten van elke detail die de prachtige natuur te bieden heeft. Maar voor degene die wilt genieten van zee en strand heeft de Veluwe ook een paar prachtige plekken. Er zijn op de Veluwe namelijk meer dan honderd plassen en meertjes te vinden waar je kunt genieten van prachtige recreatiegebieden. Doordat het water meestal ondiep is kan de beginnende watersporter hier goed vooruit. 

Midden op de Veluwe vindt u camping De Pampel

Camping De Pampel is een luxe camping midden op de Veluwe op de rand van Hoenderloo. Midden in de natuur kunt u genieten van al het groen, maar deze ligt ook in de buurt van steden als Apeldoorn of Arnhem. Voor de kinderen is er een zwembad, speelburcht en een enthousiast animatieteam. Voor de ouderen is in de prachtige natuur van de Veluwe ook van alles te doen, denk aan heerlijke wandelingen en prachtige fietstochten. Met de busdienst bent u razendsnel in prachtige attractie parken als Julianatoren of de Apenheul. Bij camping De Pampel hebben we verschillende accommodaties, zo kunt u slapen in een boomstam, genieten op een boerderij of ontspannen in een cottage. Bij camping De Pampel kunt u ook glamoureus kamperen of korter gezegd glamping. Zo heeft u keuze uit bijvoorbeeld 4-persoons Woodlodge, 6-persoons Woodlodge en 4-persoons Boslodge. Deze accommodaties hebben ook een compleet ingerichte keuken, eigen toilet en een eigen badkamer.

Bekijk alle accommodaties of neem vrijblijvend contact op met camping De Pampel

Lastminutes De Pampel

Hemelvaart vieren in het gezellig vakantiepark 'T Schinkel

Op vakantiepark 'T Schinkel voelen jong en oud zich meteen thuis en geniet u zoals  gewend van ons wederom van de prachtige natuur op de Veluwe. Op camping 'T Schinkel is genoeg te doen, zo kunt u heerlijk eten bij de "Ridderzaal" of genieten van de dieren in de "Koninklijke Watten". Op deze camping wordt u altijd vorstelijk ontvangen. Op camping 'T Schinkel zijn er ook bijzonde accommodaties te huur zoals het "Drakenei" of bijzonde Koninklijke verblijven. Drakenei verblijven zijn geschikt voor 2 volwassenen en maximaal 2 kleine kinderen. De koninklijke verblijven zijn groter en geschikt voor 4 volwassenen personen. Door de heerlijke ontbijtservice heeft u elke dag lekkere verse en warme broodjes!

Faciliteiten van camping 'T Schinkel 

Bekijk alle accommodaties of neem vrijblijvend contact op met camping 'T Schinkel 

Lastminutes 'T Schinkel

Volg ons
Volg ons ook via Facebook, Twitter en Google+.
Download onze apps!
Alle informatie over ons parken direct bij de hand.
Nieuwsbrief
Ontvang maandelijks ons nieuws en aanbiedingen.
Evenementen
Bekijk ook alle leuke evenementen op de Veluwe
Ons team | Contact
Wij stellen ons graag aan u voor!

Veluwe Vakantieparken - Hoenderloo

Veluwecamping De Pampel

Woeste Hoefweg 35
7351 TN Hoenderloo
T 055 - 378 17 60
info@pampel.nl

Veluwecamping 't Schinkel

Miggelenbergweg 60
7351 BP Hoenderloo
T 055 - 378 13 67
info@hetschinkel.nl

Veluwepark Heideheuvel

Miggelenbergweg 50
7351 BN Hoenderloo
T 055 - 378 13 25
info@parkheideheuvel.nl