Met drie vakantieparken op de Veluwe, vindt u bij ons altijd de vakantie die precies bij u past!
Home
Luxe camping voor elke type vakantie! Geniet van rust, ruimte en comfort...
Lees verder > Zoek & Boek
Op een unieke locatie is dit gezellige Kinderkoninkrijk, buiten de schoolvakanties, een paradijs voor rustzoekers.
Lees verder > Zoek & Boek
Uw eigen plekje en tweede thuis op de Veluwe.
Lees verder >
[sluit]
Tel. 055 - 378 19 92
Veluwecamping 't Schinkel

Vakantie 2019 vier je op de Veluwe

Wat doet u in de Vakantie 2019? Veluwe Vakantieparken nodigt u van harte uit om in 2019 voor het eerst of opnieuw naar één van onze mooie vakantieparken op de Veluwe te komen.

Waarom kiezen voor een vakantie in Nederland?

  • Altijd dichtbij, maar toch echt een vakantiegevoel;
  • Het klimaat is helemaal zo slecht niet;
  • De kans om te ontdekken dat Nederland nog zoveel te bieden heeft;
  • Zomervakantie in het buitenland? Dan is een weekendje in het voor- of naseizoen in eigen land ook ideaal;
  • Kinderen leren hun eigen land kennen.

De Veluwe is een ideale locatie om vakantie te vieren in eigen land. Op de Veluwe zijn nog veel plekjes die de moeite waard zijn om te ontdekken en u zult waarschijnlijk ook verrast zijn door het mooie natuurschoon, de vele culturele uitstapjes en de gezellige dorpjes  met veel terrasjes en markten.

Vakantie 2019 op Veluwecamping De Pampel

Voor de mensen die op zoek zijn naar een luxe, relaxte vakantie op de Veluwe is Veluwecamping De Pampel de ideale camping. Deze camping in Hoenderloo ligt prachtig gelegen op de Veluwe, maar centraal genoeg om niet ver te hoeven reizen voor leuke uitstapjes buiten de camping. Want er is genoeg te doen in de buurt van Veluwecamping De Pampel.

Je kan bijvoorbeeld heel gemakkelijk naar Pretpark Julianatoren. Dit pretpark staat garant voor een heerlijk dagje plezier! Heb je geen zin in Tollende houden, Spingende Piraten of het spookslot? Geen probleem. Want niet heel ver bij de Julianatoren vandaan ligt de leukste dierentuin van Nederland: De Apenheul! In De Apenheul kan het maar zo gebeuren dat er ineens een aapje op je schouder zit. Geen reden tot paniek, want het zijn hele leuke aapjes. Ideaal voor een leuk dagje uit! 

Heb je geen zin om de camping te verlaten? Geen probleem. Want op de camping zelf is ook meer dan genoeg te doen. Je kan heerlijk afkoelen in het buitenzwembad, en de kinderen kunnen zich uren vermaken in de Speelburcht! En ben je uitgezwommen en gespeeld, dan kun je even heerlijk bijkomen met een lekker hapje en drankje in het restaurant op de camping. Kortom, alleen maar genieten!

Nieuwsgierig geworden over Veluwecamping De Pampel?

Kijk dan eens op de website. hier staat alle informatie die jij nodig hebt om van jouw vakantie 2019 een geslaagde vakantie te maken. Je kan hier ook heel gemakkelijk een kampeerplaats of accommodatie reserveren. Hartstikke handig dus!

 

 

Vakantie 2019 op Veluwecamping 't Schinkel

Ook op Veluwecamping 't Schinkel kun je uitstekend je vakantie 2019 doorbrengen! Deze Veluwecamping in Hoenderloo biedt zowel jong als oud een geweldige tijd. Vanaf de camping kun je verschillende leuke dagjes uit plannen.

Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan het Dolfinarium in Harderwijk. Dit dierenpark, gespecialiseerd in waterdieren, is voor iedereen een heerlijk dagje weg. Geniet van de dolfijnen, zeeleeuwen en andere zeedieren die dit park te bieden heeft. Heb je geen zin in een dagje dierentuin? Dan kun je je ook vermaken in het Openluchtmuseum in Arnhem. In dit museum krijg je een kijkje in hoe het leven er vroeger uit zag. Een leuke en leerzame dag!

Je hoeft niet buiten de camping te zoeken naar leuke activiteiten. Veluwecamping 't Schinkel heeft zelf namelijk ook genoeg leuks te bieden. Je kan er heerlijk zwemmen in het zwembad, lekker spelen in een van de speeltuinen, je vermaken met het recreatieprogramma of lekker knuffelen met de dieren in de Koninklijke stallen!  

Wil je meer weten over Veluwecamping 'T Schinkel?

Kijk dan even op de website. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om zeker te weten dat jouw vakantie 2019 op Veluwecamping 't Schinkel een geweldige vakantie zal worden. 

Volg ons
Volg ons ook via Facebook, Twitter en Google+.
Download onze apps!
Alle informatie over ons parken direct bij de hand.
Nieuwsbrief
Ontvang maandelijks ons nieuws en aanbiedingen.
Evenementen
Bekijk ook alle leuke evenementen op de Veluwe
Ons team | Contact
Wij stellen ons graag aan u voor!

Veluwe Vakantieparken - Hoenderloo

Veluwecamping De Pampel

Woeste Hoefweg 35
7351 TN Hoenderloo
T 055 - 378 17 60
info@pampel.nl

Veluwecamping 't Schinkel

Miggelenbergweg 60
7351 BP Hoenderloo
T 055 - 378 13 67
info@hetschinkel.nl

Veluwepark Heideheuvel

Miggelenbergweg 50
7351 BN Hoenderloo
T 055 - 378 13 25
info@parkheideheuvel.nl