Met drie vakantieparken op de Veluwe, vindt u bij ons altijd de vakantie die precies bij u past!
Home
Luxe camping voor elke type vakantie! Geniet van rust, ruimte en comfort...
Lees verder > Zoek & Boek
Op een unieke locatie is dit gezellige Kinderkoninkrijk, buiten de schoolvakanties, een paradijs voor rustzoekers.
Lees verder > Zoek & Boek
Uw eigen plekje en tweede thuis op de Veluwe.
Lees verder >
[sluit]
Tel. 055 - 378 19 92
Veluwecamping 't Schinkel

Gezinsvakantie

Echt genieten van een vakantie doet u pas wanneer het hele gezin zich vermaakt. Op de Veluwe Vakantieparken zijn er activiteiten voor het hele gezin zowel op de camping als in de omgeving!

Een gezinsvakantie doet u bij Veluwe Vakantieparken

Veluwe Vakantieparken heeft twee verschillende Veluwecampings, camping 't Schinkel en camping de Pampel. Daarnaast hebben wij nog een Veluwepark waar u een eigen chalet kunt kopen, park Heideheuvel.

Veluwe Vakantiecamping 't Schinkel - Hoenderloo

Wilt u met uw kleine prinsjes en prinsesjes een leuke gezinsvakantie tegemoet gaan? Dat kan op Kinderkoninkrijk 't Schinkel. Op deze Veluwecamping kunt u de mooie natuur plekjes van de Veluwe ontdekken, terwijl u door ons volledig in de Koninklijke Watten wordt gelegd. U kunt vorstelijk dineren in "De Ridderzaal" en onze dieren hoffelijk ontvangen in "De Koninklijke Stallen" waarna u een duik kan nemen in de "Hofvijver" met waterglijbaan. Wanneer u graag op een bijzondere slaapplaats slaapt, zit u goed bij 't Schinkel. Hier kunt u verblijven in speciale DrakenEieren. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht in onze fijne bungalows of op de ruime kampeerplaatsen.

Boek 't Schinkel

Veluwe Vakantiecamping de Pampel - Hoenderloo

Veluwecamping de Pampel is een luxe camping midden in de prachtige natuur van de Veluwe. Hier kunt u lekker ontspannen of juist activiteiten beleven als uitstapjes naar Arnhem of Apeldoorn. De Pampel heeft een overdekt zwembad met een waterglijbaan, kinderbad, een gezellig restaurant en speeltuinen. Op deze Veluwecamping kunt u ook slapen in onze bijzondere boomstammen. De Pampel staat vooral bekend als leuke camping in Gelderland met alle activiteiten die er georganiseerd worden. Er is bijvoorbeeld een escaperoom geweest en ook de radio dj's van NPO Radio 2 zijn langsgekomen op onze camping!

Boek de Pampel

 

Veluwe Vakantiepark Heideheuvel - Hoenderloo

 Geniet u graag van de gezellige campingsfeer, maar wel het liefst op uw eigen plekje? Op Veluwe Vakantiepark Heideheuvel kunt u uw eigen luxe chalet kopen. In uw eigen chalet kunt u helemaal tot rust vlakbij de Veluwe. Vanuit hier kunt u vele uitstapjes maken in de omgeving. Heideheuvel bevindt zich in een bosrijke omgeving waar u mooie wandelingen en fietstochten kunt maken. In het buitenzwembad kunnen de kinderen een verfrissende duik nemen of in de binnenspeeltuin spelen op Veluwecamping 't Schinkel. U kunt dus tot rust komen op Heideheuvel en genieten van de faciliteiten van 't Schinkel! 

Contact de Heideheuvel

Uitjes voor tijdens de gezinsvakantie

Tijdens uw gezinsvakantie op één van Veluwecampings kunt u genieten van zowel cultuur, natuur als dagattracties. Er is voor zowel jong als oud genoeg te doen in de omgeving van de campings. Ga bijvoorbeeld een dagje naar de Apenheul, het Dolfinarium of naar het Openluchtmuseum met de kinderen. Ook kunnen jullie de zandsculpturen of de Veluwse stoomtrein bezoeken.

Maak kennis met ons!

Gezinsvakantie

 

 

Volg ons
Volg ons ook via Facebook, Twitter en Google+.
Download onze apps!
Alle informatie over ons parken direct bij de hand.
Nieuwsbrief
Ontvang maandelijks ons nieuws en aanbiedingen.
Evenementen
Bekijk ook alle leuke evenementen op de Veluwe
Ons team | Contact
Wij stellen ons graag aan u voor!

Veluwe Vakantieparken - Hoenderloo

Veluwecamping De Pampel

Woeste Hoefweg 35
7351 TN Hoenderloo
T 055 - 378 17 60
info@pampel.nl

Veluwecamping 't Schinkel

Miggelenbergweg 60
7351 BP Hoenderloo
T 055 - 378 13 67
info@hetschinkel.nl

Veluwepark Heideheuvel

Miggelenbergweg 50
7351 BN Hoenderloo
T 055 - 378 13 25
info@parkheideheuvel.nl