Met drie vakantieparken op de Veluwe, vindt u bij ons altijd de vakantie die precies bij u past!
Home
Luxe camping voor elke type vakantie! Geniet van rust, ruimte en comfort...
Lees verder > Zoek & Boek
Op een unieke locatie is dit gezellige Kinderkoninkrijk, buiten de schoolvakanties, een paradijs voor rustzoekers.
Lees verder > Zoek & Boek
Uw eigen plekje en tweede thuis op de Veluwe.
Lees verder >
[sluit]
Tel. 055 - 378 19 92
Zo dichtbij de natuur

Camping Beekbergen

De Veluwe Vakantieparken zijn gelegen in Hoenderloo in de provincie Gelderland. Hoenderloo is een toeristisch dorp in het zuiden van de Veluwe tegen Nationaal Park De Hoge Veluwe. Hoenderloo ligt direct tegen het dorp Beekbergen aan en als u een vakantiepark zoekt in deze regio zijn de Veluwe Vakantieparken een uitstekende keuze.

Vakantie Veluwe

In alle seizoenen van het jaar is de omgeving van Beekbergen de moeite van een bezoekje waard. De Veluwe verrast u telkens weer en biedt voor jong en oud altijd iets te beleven. Wilt u wandelen, fietsen, maar ook een klimbos en vele andere activiteiten vindt u allemaal in de directe omgeving van onze vakantieparken. Tijdens uw vakantie op de Veluwe kunt u van alles beleven. Ga bijvoorbeeld naar Paleis 't Loo, een pretpark of de dierentuin. Ook kunt u de natuur ontdekken door één van de vele wandelingen en fietstochten te doen. Er zijn ook veel steden in de omgeving van onze camping Beekbergen de moeite waard. 

Apeldoorn

In het Noord–Oosten van Hoenderloo ligt Apeldoorn. Apeldoorn is met ruim 150.000 inwoners de grootste stad op de Veluwe. In Apeldoorn zijn een bezoekje aan Paleis Het Loo, de Apenheul en attractiepark Koningin Juliana Toren zeker een bezoekje waard! Ook voor de horeca en culturele activiteiten bent u in Apeldoorn op de juiste plek. Apeldoorn is vanaf de Veluwe Vakantieparken erg goed bereikbaar. Bekijk de website UitinApeldoorn voor actuele informatie.

Camping Beekbergen

Tussen Hoenderloo en Apeldoorn is plaatsje Beekbergen gelegen. Het toerisme in Beekbergen heeft zich na de Tweede Wereldoorlog enorm ontwikkeld. De ligging bij de natuurgebieden en de gezellige winkels zorgen dat veel families jaarlijks weer terugkeren naar onze camping bij Beekbergen!

Camping Beekbergen

Veluwecamping De Pampel

Bent u op zoek naar een kindvriendelijke camping middenin de natuur? Vanaf Camping De Pampel loopt u zo het bos in, maar bent u ook dichtbij verschillende steden. Voor jong en oud is hier genoeg te doen. Beleef volop waterpret in het binnen- en buitenzwembad met 15 meter lange glijbaan. Daarnaast zijn er diverse sport- en spelfaciliteiten. Wil je bijzonder overnachten? Op De Pampel kunt u ook in een boomstam slapen!

Ontdek De Pampel

Veluwecamping 't Schinkel

De mooiste plekjes op de Veluwe ontdek je vanaf het meest kindvriendelijke verblijf op de Veluwe. 't Schinkel is een paradijsvoor kinderen. We leggen onze gasten dan ook in de Koninklijke watten op onze camping. Kinderen kunnen zich dagelijks vermaken in de zwembaden, de binnenspeeltuin, speeltuinen en de Koninklijke stallen. Wist u dat u op onze camping bij Beekbergen kunt slapen in de befaamde DrakenEieren?

Ontdek 't Schinkel

Volg ons
Volg ons ook via Facebook, Twitter en Google+.
Download onze apps!
Alle informatie over ons parken direct bij de hand.
Nieuwsbrief
Ontvang maandelijks ons nieuws en aanbiedingen.
Evenementen
Bekijk ook alle leuke evenementen op de Veluwe
Ons team | Contact
Wij stellen ons graag aan u voor!

Veluwe Vakantieparken - Hoenderloo

Veluwecamping De Pampel

Woeste Hoefweg 35
7351 TN Hoenderloo
T 055 - 378 17 60
info@pampel.nl

Veluwecamping 't Schinkel

Miggelenbergweg 60
7351 BP Hoenderloo
T 055 - 378 13 67
info@hetschinkel.nl

Veluwepark Heideheuvel

Miggelenbergweg 50
7351 BN Hoenderloo
T 055 - 378 13 25
info@parkheideheuvel.nl